Katrien DeBacker - MBTI

Datum: 
donderdag, 20 april, 2017 - 20:00

MBTI

 

met Katrien De Backer

De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)  biedt de mogelijkheid om op een constructieve manier naar jezelf en je intereactie met anderen te kijken. Het geeft o.a. een inzicht in iemands denk- en leerstijl, typische communicatiestijl, proces van beslissingen nemen, stijl van leidinggeven, manier van omgaan met verandering. Het principe hierbij is dat het waarderen van verschillen kansen levert voor complementariteit en groei, en aldus leidt tot verhoogde productiviteit en succes.

Waar haal ik energie uit? Ben ik een denker of een voeler? Vertrouw ik op mijn 5 zintuigen of op mijn 6e? Pak ik dingen planmatig aan of ben ik eerder "go with the flow"? Kom kennis maken met MBTI en leer jezelf en anderen op een actieve en ludieke manier beter kennen!

spreker:

Katrien De Backer uit Kortrijk, psycholoog van opleiding en HR specialist, is oprichter van Impact Consult. Aan bedrijven geeft zij advies inzake organisatie en HR. Katrien is ook coach, gespecialiseerd in thema's als loopbaan en work-life balans en gekwalificeerd MBTI trainer.

Tijdens dit coach café zijn we te gast in Bruyninghegoed, waar Impact Consult gevestigd is.

praktisch:

  • donderdag 20 april  2017
  • Plaats: Bruyninghegoed, Bruyningestraat 85,  Kortrijk  
  • Onthaal 19h15 - start 20h
  • Deelname 15 euro incl drank en broodje   -   betaling ter plaatse

 

  • Inschrijven voor deze interactieve lezing  via onderstaand formulier