De essenties van het leidinggeven

Datum: 
donderdag, 1 oktober, 2015 - 20:00

 

Joan De Winne: De essenties van het leiding geven. Doen wat echt werkt!

Loppem, Zilvervliet

Joan De Winne komt  in het volgende Coach Café spreken over zijn ervaringen als coach en trainer voor leidinggevenden. Hierover bracht hij samen met Hilde Clement dit jaar een boek uit 'Leidinggeven zonder omwegen - Doen wat werkt'.
In hun centrum voor Leiderschapsontwikkeling - Vision 4 Dynamics werken zij via 'troachingsessies' (training en coaching) met mensen die leiding geven in de private, publieke en sociale sector. Hun overtuiging is dat een leidinggevende een belangrijke verantwoordelijkheid heeft. Zowel voor het behalen van de doelstellingen van de organisatie als ook voor het creëren van een klimaat op de werkvloer waar medewerkers zich gelukkig voelen en ontwikkelkansen kunnen/willen/mogen benutten. In een inspirerende avond toont hij hoe je productiviteit en sociabiliteit kunt verenigen met minder stress en een hoger welbevinden voor iedereen.

Spreker:
Joan De Winne is commissaris op rust bij de Belgische Federale Politie waar hij als leidinggevende steeds gewerkt heeft met teams. Als diensthoofd van het slachtoffer identificatieteam DVI heeft hij zowel nationaal als internationaal, ervaring in het interdisciplinair samenwerken met mensen komende uit diverse beroepsgroepen en vrijwilligersorganisaties. Joan De Winne werkt samen met Hilde Clement als trainer/ facilitator/coach in het Centrum voor leiderschapsontwikkeling - Vision 4 Dynamics met als leidmotief 'P
raktijkgerichtheid en evidence based doen wat werkt.' www.vision4dynamics.com 

 

Praktisch:

  • Datum: donderdag 1 oktober 2015 
  • Plaats: Zilvervliet Loppem, (Autobaan 6)