Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Bewust gebruik van taal en stem in coaching

Datum: 
donderdag, 3 december, 2015 - 20:00

 

"Bewust gebruik van taal en stem in coaching" - Workshop

Marleen Devisch en Alex Peeters,  coaches en NLP-trainers bij Groeiacademie.be

Locatie: Loppem, Zilvervliet

Als coach willen we allemaal onze klanten begrijpen. We willen ook dat zij ons begrijpen. Om dat te bereiken, focussen we meestal op de inhoud van wat we zeggen. Of op de mate waarin we kunnen luisteren en ons inleven in wat onze coachee zegt. Er is echter meer. Heb je er al eens bij stilgestaan wat je met je stem doet? En welk effect dat kan hebben op je coachee? Heb je er al eens over nagedacht welke taal jouw klant gebruikt? En hoe jij daar met jouw taal kunt op inspelen, los van de inhoud van het verhaal? Onze stem en onze taal zijn twee heel krachtige instrumenten die van grote waarde zijn in onze communicatie, in het begrijpen van anderen, in het zelf begrepen worden. Hoe bewuster je er leert mee omgaan, hoe efficiënter je het kunt inzetten tijdens je coachings. Tijdens dit Coach Café leer je op een zeer praktische manier hoe jij jouw stem en taal kunt gebruiken als instrument in je coachinggesprekken.

 

    

 

De sprekers:

Marleen Devisch°1965) is o.a. logopediste, (stem)coach, mentor en NLP trainer bij de Groeiacademie. Haar focus ligt op spraak & stem, coaching & mentoring en authentiek communiceren & assertiviteit.
Alex Peeters (°1964) is o.a. coach en  NLP trainer bij de Groeiacademie. Hij is ervaren in het toepassen van NLP bij uitstelgedrag & vermijdingsgedrag, tijdsbesteding & productiviteit, doelen stellen & realiseren, stoppen met emo-eten en roken. Hij is gepassioneerd door communicatie, intermenselijke relaties en persoonlijke groei.
Alex en Marleen Peeters-Devisch zijn beide Licensed Trainer of  NLP  en Licensed Master Practioner of NLP bij The Society of NLPTM