Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Is de toekomst TEAL?

Datum: 
donderdag, 5 november, 2015 - 20:00

 

Evoluties in organisaties: Is de toekomst TEAL?

met  Erwin Van Waeleghem 

Parkoffice Kortrijk

 

Organisaties verschillen, zoveel is duidelijk. Daarnaast wordt er binnen veel organisaties en in de meest diverse sectoren, ernstig nagedacht over hoe mee evolueren met de maatschappelijke en technologische veranderingen die zich aan lichtsnelheid voordoen.

In dit Coach café gaan we in op de historiek en de toekomst van organisaties. Hierbij krijgen we een overzicht van die opeenvolgende periodes en paradigma’s, qua werkrelaties, cultuur en menselijke bewustwording. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van een 7-tal kleuren.

Interessante ideeën rond de toekomst worden benoemd onder de naam 'TEAL' (Engelse term voor de kleur blauwgroen).

Evolueren we naar een organisatietype met zelfsturende teams en zonder functietitels?

 

Erwin Van Waeleghem (°Brugge, 14/06/1960) is criminoloog en beroepshalve 'leidinggevende' bij de Belgische Politie (Lokale Politie Leuven).  Naast deze job is hij gepassioneerd bezig met vernieuwende inzichten rond de meer menselijke aspecten van leiderschap. Hij introduceert via lezingen en workshops onder meer de innovatieve principes van Essentieel Leiding Geven en een evolutietraject richting Teal*-organisaties (* o.m. gebaseerd op de inzichten in het boek ‘Reinventing Organizations’ van Frederic Laloux). 

   

Praktisch:

  • Datum: donderdag 5 November 2015 
  • Plaats: Parkoffice Kortrijk
  • Onthaal 19h15 - start 20h
  • Deelname 15 euro incl drank en broodjes
  • Inschrijven via onderstaand formulier