An Baert

Datum: 
donderdag, 2 februari, 2017 - 20:00

Systemische hefbomen voor verandering in teams

met An Baert

Organisatiecoach An Baert ontwikkelde een methode voor organisaties om problemen overzichtelijk te maken en aanknopingspunten te vinden die naar oplossingen en duurzame groei leiden. Haar aanpak is geïnspireerd op een systemische inzichten.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt ze de theorie op een heldere manier uit. Met verhalen uit het leven gegrepen: over conflicten op de werkvloer, over verandering door reorganisatie, strategiewijziging, innovatie of de komst van nieuwe collega's. Verhalen over weerstand en groei.

spreker:

An Baert groeide op in Zuid-West-vlaanderen tussen de KMO’s. Vandaag is ze organisatiecoach en begeleidt ze bedrijven en organisaties die op een duurzame manier willen groeien.

In haar werk kijkt en luistert zij naar bedrijfsleiders en medewerkers. Door de juiste vragen te stellen, krijgt ze een helikopterzicht op de onderneming, en kan ze hen ondersteunen om knelpunten op te sporen en te deblokkeren.

An Baert is organisatiecoach en auteur van het boek 'Van Binnenuit'. Vanuit haar ervaring dat bedrijven al met kleine inspanningen grote veranderingen kunnen doorvoeren, ontstond het idee om dit boek te schrijven. Het resultaat is een bundeling vol praktische tips aangevuld met praktijkvoorbeelden.

praktisch:

  • donderdag 2 februari 2017
  • Plaats: Parkoffice, Doorniksestraat 63 , Kortrijk   (parkeren in de buurt - enkel te voet bereikbaar)
  • Onthaal 19h15 - start 20h
  • Deelname 15 euro incl drank en broodje   -   betaling ter plaatse

 

  • Inschrijven voor deze interactieve lezing  via onderstaand formulier